FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12.30 SATI

ZAGREB, 7. rujna 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatskedo 12.30 sati.
ZAGREB, 7. rujna 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12.30 sati.

ZAGREB - Republički sindikat Hrvatske pošte i telekomunikacija i Hrvatski sindikat telekomunikacija najavili su danas prosvjede zbog najave Uprave HT-a o otpuštanju 700 radnika. Prosvjedi će se održati 9. rujna u Zagrebu, 10. rujna u Osijeku, 13. rujna u Rijeci, te 15. rujna u Splitu, rečeno je na konferenciji za novinare. Sindikati se protive otpuštanju 700 radnika, koji rade na održavanju i izgradnji telekomunikacijske mreže, jer zbog svoje uske specijaliziranosti više nigdje na tržištu neće moći naći posao.

ZAGREB - Zdravstveno stanje dviju djevojčica koje su jučer stradale u prometnoj nesreći u mjestu Gredima kod Varaždina stabilno je i obje su djevojčice izvan životne opasnosti, dok je njihova je majka i nakon operacije još uvijek u životnoj opasnosti, doznaje se u bolnici. Predstojnik Klinike za neurokirurgiju prof. dr. Josip Paladino izjavio je da je majka djevojčica, dvadesetčetverogodišnja J.M., pretrpjela teške ozljede glave i ekstremiteta te je zbog nagnječenja mozga jučer operirana na Neurokirurškom odjelu KBC Zagreb. Paladino je kazao da će se u iduća 24 sata znati je li operacija uspjela.

GOSPIĆ - Poglavarstvo grada Gospića jednoglasno je na današnjoj sjednici prihvatilo inicijativu i uputilo je Gradskom vijeću da se promijeni naziv Ulice Mile Budaka. Na sjednici Poglavarstva istaknuto je da ni sam grad Gospić ne želi biti taocem jednoga vremena, nego želi stvoriti uvjete za brži sveukupni razvoj. Ulica Mile Budaka u Gospiću dobila je naziv 1991., u vrijeme dok je tadašnjom općinom upravljao vladin povjerenik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙