FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LAVROV POZDRAVIO IZRAELSKU PONUDU O RAZMJENI ISKUSTAVA U BORBI PROTIV TERORIZMA

JERUZALEM, 6. rujna 2004. (Hina/dpa) - Ruski ministar vanjskihposlova Sergej Lavrov pozdravio je u ponedjeljak ponudu Izraela orazmjeni iskustava u borbi protiv terorističkih skupina, kazavši kakobi taj korak mogao potaknuti zajedničku borbu protiv terorizma.
JERUZALEM, 6. rujna 2004. (Hina/dpa) - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov pozdravio je u ponedjeljak ponudu Izraela o razmjeni iskustava u borbi protiv terorističkih skupina, kazavši kako bi taj korak mogao potaknuti zajedničku borbu protiv terorizma.

"Cijenimo spremnost Izraela da u ovome trenutku pomogne Rusiji. To će sigurno doprinijeti jačanju protuterorističke koalicije", rekao je tijekom sastanka s izraelskim oporbenim čelnikom Shimonom Peresom.

Lavrov je tijekom kratkog posjeta Izraelu razgovarao i s premijerom Arielom Sharonom. Izraelski ministar vanjskih poslova Silvan Shalom izjavio je kako je Izrael u mogućnosti pomoći Rusiji jer je ta zemlja, na žalost "već prolazila kroz slične stvari".

Izraelski list Ha'aretz piše kako je Izrael spreman primiti na rehabilitaciju djecu-žrtve nedavne tragedije u Beslanu. "Odlučno suprotstavljanje ovom globalnom zlu na najoštriji način jedno je od područja na kojima bismo morali ujediniti naše napore", rekao je Lavrov prošli tjedan za Ha'aretz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙