FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - SVIJET - ZA PONEDJELJAK, 30. KOLOVOZA

ZAGREB, 29. kolovoza 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijihdogađaja za ponedjeljak, 30. kolovoza
ZAGREB, 29. kolovoza 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za ponedjeljak, 30. kolovoza

NEW YORK - Počinje nacionalna konvencija Republikanske stranke kojoj će nazočiti i hrvatski ministar vanjskih poslova Miomir Žužul (do 2. rujna). Na konvenciji će republikanci službeno imenovati aktualnog predsjednika Georgea W. Busha predsjedničkim kandidatom stranke za drugi mandat u Bijeloj kući na izborima 2. studenoga

SOČI, Rusija - Počinje trojni sastanak ruskog predsjednika Vladimira Putina, njemačkog kancelara Gerharda Schroedera i francuskog predsjednika Jacquesa Chiraca (do 31. kolovoza). Središnja tema skupa bit će strateško partnerstvo EU i Rusije, a razgovarat će se također o stanju na Bliskom istoku i Afganistanu.

BEOGRAD - Novi civilni upravitelj UN-a na Kosovu Soeren Jessen-Petersen boravi u posjetu Beogradu gdje će se sastati s predstavnicima srbijanske vlade i s njima razgovarati o sudjelovanju Srba na parlamentarnim izborima na Kosovu u listopadu.

JERUZALEM/KAIRO - Njemački ministar vanjskih poslova Joschka Fischer doputovat će u Izrael u sklopu svoje turneje po Bliskom istoku. Predviđeni su njegovi sastanci s premijerom Arielom Sharonom, ministrom vanjskih poslova Silvanom Shalomom i vođom opozicije Shimonom Peresom. Fischer nakon Izraela putuje u Egipat.

GROZNI - Objava rezultata čečenskih predsjedničkih izbora na kojima se očekuje sigurna pobjeda proruskog kandidata Alu Alhanova.

BEOGRAD - Posjet rumunjskoj predsjednika Iona Iliescua.

DEŽURNI UREDNICI

noć: Damir Margetić

prije podne: Srđan Baković

poslije podne: Sonja Djerasimović, Duška Gerić Koren

navečer: Maša Taušan

tel: +385 1 4808 645

fax: +385 1 4808 822

email: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙