FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRAEL ĆE UBRZATI IZGRADNJU SIGURNOSNOG ZIDA I NASTAVITI PROGON ŠEFOVA HAMASA

JERUZALEM, 1. rujna 2004. (Hina/AFP) - Izrael će ubrzati izgradnju"sigurnosne barijere" na Zapadnoj obali nakon dvostrukog samoubilačkogatentata u Beershebi, a i nastaviti progon šefova Hamasa napalestinskim teritorijima i u inozemstvu, izjavio je u srijeduglasnogovornik vlade u Jeruzalemu.
JERUZALEM, 1. rujna 2004. (Hina/AFP) - Izrael će ubrzati izgradnju "sigurnosne barijere" na Zapadnoj obali nakon dvostrukog samoubilačkog atentata u Beershebi, a i nastaviti progon šefova Hamasa na palestinskim teritorijima i u inozemstvu, izjavio je u srijedu glasnogovornik vlade u Jeruzalemu.

"Sada ćemo ubrzati izgradnju zida u tom sektoru", rekao je glasnogovornik izraelske vlade Ranaan Gissin, kazavši da su počinitelji atentata u kojem je u utorak poginulo 16 osoba stigli s područja Hebrona.

"Izgradit ćemo zid tamo gdje će omogućiti najbolju zaštitu", dodao je glasnogovornik.

Istovremeno se iz vladinih izvora doznaje da će Izrael početi loviti šefove Hamasa na palestinskim teritorijima i u inozemstvu.

"Naše nove operacije usmjerene na šefove Hamasa nastavit će se", rekao je neimenovani izvor. "Niti jedna geografska granica neće moći zaustaviti progon tih terorista terorista i njihovih šefova", dodao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙