FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader: HDZ će uskoro reći tko će biti njegov predsjednički kandidat

ZAGREB, 5. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader rekao jedanas okupljenima na skupu "Ljeto na Jarunu s HDZ-om" kako poručujeonima koji brinu što će HDZ napraviti na predsjedničkim i lokalnimizborima da je HDZ uvijek znao pravi odgovor i da će ga hrvatskajavnost čuti kada za to dođe vrijeme.
ZAGREB, 5. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader rekao je danas okupljenima na skupu "Ljeto na Jarunu s HDZ-om" kako poručuje onima koji brinu što će HDZ napraviti na predsjedničkim i lokalnim izborima da je HDZ uvijek znao pravi odgovor i da će ga hrvatska javnost čuti kada za to dođe vrijeme.

Vrlo skoro će HDZ reći kako će se ponašati i tko će biti njegov kandidat na predsjedničkim izborima, najavio je Sanader.

Zamjenica predsjednika HDZ i predsjednica zagrebačkog HDZ-a Jadranka Kosor je, komentirajući na traženje novinara rezultate istraživanja javnog mnijenja o popularnosti kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima, kazala kako je to što se radi s tzv. njezinom predsjedničkom kandidaturom u najmanju ruku nekorektno.

HDZ još u ovom trenutku nema svog predsjedničkog kandidata i o tome će se izjasniti na jesen, podsjetila je Kosor.

Također smatra kako je, budući da HDZ još nema svog kandidata, neprimjerena i insinuacija da za HDZ-ovog predsjedničkog kandidata ne bi glasovali ni svi njegovi birači.

Skup "Ljeto na Jarunu s HDZ-om" nije početak predizborne kampanje, nego je to tradicionalna manifestacija koja se održava svake godine kako bi smo pokazali Zagrepčanima i Zagrepčankama da smo tu i da djelujemo, rekla je Kosor, dodavši da HDZ kao jedna velika politička stranka u Zagrebu mora pokazati svoju prisutnost.

Kosor je najavila da će idući tjedan, nakon ljetne stanke, biti održana prva sjednica zagrebačkog Gradskog odbora HDZ-a na kojoj će biti dogovoreni planovi za predstojeće razdoblje te aktivirani stranački odbori za različita pitanja od gospodarskih, socijalnih do pitanja prometa i zaštite okoliša.

Rad zagrebačkog HDZ-ova gradskog odbora bit će intenzivniji kako bi mogli odgovoriti na pitanja koja najviše zanimaju građane, a također ćemo raditi i na pripremi programa za predstojeće lokalne izbore, najavila je Kosor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙