FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader: HDZ će do kraja rujna odlučiti o nastupu na predsjedničkim izborima

ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader nakonvečerašnje sjednice Nacionalnog vijeća stranke i Kluba saborskihzastupnika HDZ-a izjavio je novinarima da će stranka do konca rujnadonijeti odluku o nastupu na predsjedničkim izborima, a na temeljuistraživanja koje HDZ provodi.
ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader nakon večerašnje sjednice Nacionalnog vijeća stranke i Kluba saborskih zastupnika HDZ-a izjavio je novinarima da će stranka do konca rujna donijeti odluku o nastupu na predsjedničkim izborima, a na temelju istraživanja koje HDZ provodi.

Nije bilo govora o kandidatima, dodao je Sanader napominjući da su razmatrane i pripreme za lokalne izbore.

Bilo je govora i o drugim političkim pitanjima, primjerice uklanjanju spomen ploča (Mili Budaku i Juri Francetiću), pri čemu je Nacionalno vijeće dalo punu potporu Vladi i njezinim odlukama u tom smislu, istaknuo je Sanader.

Također je rekao da je najviše riječi bilo o pregovorima koji Hrvatsku očekuju s Europskom unijom, podsjetivši da Vlada uskoro treba odlučiti tko će biti u hrvatskom pregovaračkom timu i tko će ga voditi.

Na stranačkoj razini razgovarali smo o ključnim odrednicama europske budućnosti Hrvatske te dogovorili što će saborski zastupnici i predsjednici županijskih odbora raditi na terenu, rekao je Sanader.

Najavio je da će Ministarstvo za europske integracije idućih mjeseci po županijama organizirati niz predavanja na kojima će se govoriti o koristima i dobrobitima za Hrvatsku nakon ulaska u Europsku uniju.

Večerašnji sastanak bio je "uobičajen sastanak na kojem smo dogovarali ključne strateške aktivnosti prije početka jesenskog zasjedanja Hrvatskog sabora", rekao je predsjednik HDZ-a Ivo Sanader.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙