FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUTIN: POKAZALI SMO SLABOST PRED TERORIZMOM

MOSKVA, 4. rujna 2004. (Hina/AFP) - Ruski predsjednik Vladimir Putinocijenio je u subotu da je Rusija pokazala slabost u suočavanju sterorističkom opasnošću i da ni u kojem slučaju ne smije popustitipred ucjenama.
MOSKVA, 4. rujna 2004. (Hina/AFP) - Ruski predsjednik Vladimir Putin ocijenio je u subotu da je Rusija pokazala slabost u suočavanju s terorističkom opasnošću i da ni u kojem slučaju ne smije popustiti pred ucjenama.

"Nismo razumjeli kompleksnost i opasnost procesa koji se odvijao u našoj zemlji i čitavom svijetu. Nismo reagirali na pravilan način", rekao je Putin u televizijskom obraćanju naciji nakon krvave talačke krize u školi u Beslanu u Sjevernoj Osetiji u kojoj je poginulo preko tristo osoba.

"Ne smije se popustiti pred ucjenama", dodao je.

U televizijskom je govoru Putin, odjeven u tamno odijelo i s brojnim stankama među rečenicama, rekao da će u skoroj budućnosti poduzeti mjere za jačanje sigurnosti u zemlji, te da snage sigurnosti moraju usvojiti nove taktike kako bi se u budućnosti spriječio gubitak ljudskih života.

"Moramo stvoriti učinkovitiji sustav sigurnosti. Moramo tražiti da naše snage sigurnosti djeluju na razini koja je u skladu s razinom i rasponom novih prijetnji", rekao je ruski predsjednik u govoru.

"U skoroj budućnosti poduzet ćemo mjere čiji će cilj biti jačanje jedinstva zemlje", rekao je Putin.

"Teško je i bolno govoriti", također je rekao ruski predsjednik na početku svojeg govora, upućujući riječi potpore i sućuti ljudima koji su izgubili svoju djecu i svoje bližnje.

Putin je u subotu ujutro stigao u Beslan gdje je posjetio ozlijeđene i susreo se s regionalnim dužnosnicima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙