FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SUTRA POČINJE KONFERENCIJA MINISTARA POLJOPRIVREDE ZEMALJA ČLANICA SREDNJOEUROPSKE INICIJATIVE

ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Konferencija ministara poljoprivredezemalja članica Srednjoeuropske inicijative (CEI), kojoj je ciljutvrditi prioritete u razvoju poljoprivrednog i prehrambenog sektora uregiji, održat će se 2. i 3. rujna u Mariboru.
ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Konferencija ministara poljoprivrede zemalja članica Srednjoeuropske inicijative (CEI), kojoj je cilj utvrditi prioritete u razvoju poljoprivrednog i prehrambenog sektora u regiji, održat će se 2. i 3. rujna u Mariboru.

Glavna tema ovogodišnje konferencije, izvjestili su iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, je širenje granica korištenjem novih tehnologija u modernoj poljoprivredi te utjecaj znanstvenih istraživanja i prijenosa znanja na poljoprivrednike i udruge proizvođača, kako bi se povećala njihova konkurentnost.

Konferencija u Sloveniji, napominju iz Ministarstva poljoprivrede, prilika je da se istakne napredak Hrvatske u procesu približavanja Europskoj uniji (EU), intenzivira suradnja u srednjoeuropskoj regiji te upozna s iskustvima zemalja koje su prošle proces prilagodbe prema EU, ali i onih koje se tek nalaze na tom putu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙