FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OSIJEK: VLADINIM PROGRAMIMA ZAPOŠLJAVANJA UPOSLENO 5.347 OSOBA

OSIJEK: VLADINIM PROGRAMIMA ZAPOŠLJAVANJA UPOSLENO 5.347 OSOBAOSIJEK,27. kolovoza(Hina) - Vladinim Programom poticanja zapošljavanjana području Osječko-baranjske županije, od 1. ožujka 2002. godinedosad je zaposleno 5.347 osoba, doznaje se u osječkoj Područnoj službiHrvatskog zavoda za zapošljavanje.
OSIJEK,27. kolovoza(Hina) - Vladinim Programom poticanja zapošljavanja na području Osječko-baranjske županije, od 1. ožujka 2002. godine dosad je zaposleno 5.347 osoba, doznaje se u osječkoj Područnoj službi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Najviše djelatnika, 3.736, zaposleno je programom stručnog osposobljavanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije "Učenjem do posla za sve" te programom "Posao za branitelje", u sklopu kojega je do sada uposleno 705 nezaposlenih hrvatskih branitelja ili nezaposlene djece i supružnika poginulih i nestalih hrvatskih branitelja.

Programom sufinanciranja zapošljavanja ženskih osoba iznad 45 godina starosti te muških osoba iznad 50 godina starosti "Iskustvom do profita" zaposlena je 561 osoba.

"Programom "S faksa na posao" u ovoj je Županiji zaposleno 236 osoba, a najmanje osoba (4) zaposleno je programom "Šanse i za nas", koji predviđa sufinanciranje nezaposlenih osoba s invaliditetom ili otežanim faktorom zapošljivosti.

(Hina) xivuč ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙