FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UHIĆEN ČETVRTI ZAPOSLENIK MUP RS ZBOG FALSIFICIRANJA DOKUMENATA ZA AUTA

BANJALUKA, 23. kolovoza 2004. (Hina) - Kriminalistička policija Centrajavne sigurnosti (CJS) Banja Luka u ponedjeljak je u suradnji sOkružnim tužilaštvom uhitila svog zaposlenika, referenta zaregistriranje putničkih automobila Milivoja Jevđevića (40).
BANJALUKA, 23. kolovoza 2004. (Hina) - Kriminalistička policija Centra javne sigurnosti (CJS) Banja Luka u ponedjeljak je u suradnji s Okružnim tužilaštvom uhitila svog zaposlenika, referenta za registriranje putničkih automobila Milivoja Jevđevića (40).

Jevđević je već četvrti pripadnik MUP-a Republike Srpske (RS) koji je u sklopu akcije 'Falsifikat' koja se provodi već dva mjeseca uhićen zbog kaznenoga djela zloporabe službenog položaja i ovlaštenja.

Nakon uhićenja, Jevđević je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu koje je predložilo nadležnom Sudu u Banjoj Luci da mu odredi pritvor od 30 dana.

Policijskom akcijom 'Falsifikat' MUP RS analizira dokumentaciju oko deset tisuća luksuznih auta za koje se pretpostavlja da su, na temelju krivotvorenih carinskih i drugih dokumenata, 'legalizirani' na području ovog entiteta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙