FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet autocestom Zagreb-Split odvija se redovito, povremeni kraći zastoji kod Male Kapele

ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Na autocesti A1 Split-Zagreb prometu smjeru mora i obrnuto, odvija se redovito, povremeni kraći zastojimogući su na dionici D23 kod budućeg tunela Mala Kapela, a na D1(staroj ličkoj magistrali) promet je umjerenog intenziteta i odvija sebez opterećenja u oba smjera, izvijestio je večeras Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - Na autocesti A1 Split-Zagreb promet u smjeru mora i obrnuto, odvija se redovito, povremeni kraći zastoji mogući su na dionici D23 kod budućeg tunela Mala Kapela, a na D1 (staroj ličkoj magistrali) promet je umjerenog intenziteta i odvija se bez opterećenja u oba smjera, izvijestio je večeras Hrvatski auto-klub.

Duž Jadranske magistrale i na području Istre i Kvarnera promet je pojačan, te su mogući povremeni kraći zastoji na prilaznim cestama turističkih središta kao i kroz same turističke centre.

Pojačan promet je i na autocesti A3 Županja-Zagreb, u smjeru Zagreba, te se promet na dionicama na kojima su u tijeku radovi odvija otežano.

Kraći zastoji i otežan promet mogući su i u ostalom dijelu zemlje na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi.

Zbog izvanrednih radova na dionici autoceste A1 Zagreb-Split između Otočca i Gospića, u tunelu Brezik, zatvoren je vozni trak prema Splitu, te se promet odvija preticajnim.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je promet teretnih i osobnih vozila na ulazu u Hrvatsku te se na prijelaz granice čeka 3 do 4 sata.

Povremeno se naprave kraće kolone vozila na GP Macelj i Bregana, no nema dužih čekanja na prijelaz.

Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se nesmetano.

Trajekti plove prema redu plovidbe bez čekanja na ukrcaj u trajektnim pristaniątima.

Zbog kvara na trajektu večerašnja plovidba na liniji Drvenik-Korčula u 19,15 sati otkazana je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙