FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POREČ: NASELJE "LAGUNA GALIJOT" DOBILO VRIJEDNU NAGRADU "TUI-a"

POREČ: NASELJE "LAGUNA GALIJOT" DOBILO VRIJEDNU NAGRADU "TUI-a"POREČ,25. kolovoza(Hina) - Porečka "Plava laguna" objavila je danas dajoj je dodijeljena prestižna nagrada, svojevrsni hotelijersko-ekološkiOskar odnosno "TUI Unwelt Champion 2004", koja se dodjeljuje za visokeekološke standarde.
POREČ,25. kolovoza(Hina) - Porečka "Plava laguna" objavila je danas da joj je dodijeljena prestižna nagrada, svojevrsni hotelijersko-ekološki Oskar odnosno "TUI Unwelt Champion 2004", koja se dodjeljuje za visoke ekološke standarde.

Od deset tisuća hotela koliko u svom programu ima najveći svjetski organizator putovanja njemački "TUI", porečko hotelsko-apartmansko naselje "Laguna Galijot" plasirao se osmim mjestom u sami vrh.

Direktor prodaje "Plave lagune" Darko Ivić naglašava kako je samo u uređenje okoliša u "Galijotu" u posljednjih pet godina uloženo dva milijuna kuna. Dva hektara površine oko hotela stalno se navodnjava, a tim će sustavom kroz iduće dvije godine biti pokriven cijeli poluotok "Plave lagune".

Ivić napominje da je "Laguna Galijot" je jedini nagrađeni predstavnik iz Hrvatske. Druga velika porečka hotelsko-turistička tvrtka, "Riviera holding", objavila je pak danas ostvarenje dvomilijuntnog noćenja.

Po riječima predsjednika Uprave Franka Palme, koji je tom prigodom izrazio zadovoljstvo ostvarenim rezultatom, taj rezultat je ostvaren dan kasnije nego lani. Ocijenio je da će sezone koje dolaze biti, nažalost, još teže zaključivši pritom kako se rezultati bolji od trenutnih ne mogu očekivati sve dok se cijela destinacija ne digne na razinu od četiri zvjezdice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙