FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CARNet-ova 6. CUC konferencija u Zagrebu od 27. do 29. rujna

ZAGREB, 24. kolovoza 2004. (Hina) - Hrvatska akademska i istraživačkamreža CARNet i ove godine organizira konferenciju Internet korisnikatzv. CUC, koja će se šestu godinu za redom održati u Zagrebu od 27. do29. rujna, doznaje se iz CARNet-a.
ZAGREB, 24. kolovoza 2004. (Hina) - Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNet i ove godine organizira konferenciju Internet korisnika tzv. CUC, koja će se šestu godinu za redom održati u Zagrebu od 27. do 29. rujna, doznaje se iz CARNet-a.

Ovogodišnja će se konferencija CUC održavati na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER), a radni naziv je "Nove granice" ("New Frontiers") budući je program posvećen novim mrežnim servisima i tehnologijama.

U sklopu konferencije bit će održana tri jednodnevna tečaja, pet radionica, četiri plenarna izlaganja te tri panel diskusije na kojima će domaći i inozemni sudionici i predavači raspravljati o brojnim aktualnim temama (autentikacijskim i autorizacijskim sustavima AAI, web uslugama i naprednim aplikacijama, Multimediji, sigurnosti i dostupnosti informacija, obrazovanju na daljinu te drugom).

I ove će se godine u sklopu konferencije održati Web festival na koji se mogu prijaviti autori web sjedišta s obrazovnim sadržajem. Do sada su, napominju iz CARNet-a, svoje stranice prijavila 44 autora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙