FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZADAR: GRAĐEVNI PODUZETNIK TOMISLAV GALIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA

ZADAR, 2. kolovoza 2004. (Hina) - Istražni sudac Županijskog suda uZadru Branko Brkić pustio je danas iz pritvora splitskoga građevnogpoduzetnika Tomislava Galića pošto su saslušani svjedoci te jeuklonjena opasnost od osumnjičenikova utjecaja na njih.
ZADAR, 2. kolovoza 2004. (Hina) - Istražni sudac Županijskog suda u Zadru Branko Brkić pustio je danas iz pritvora splitskoga građevnog poduzetnika Tomislava Galića pošto su saslušani svjedoci te je uklonjena opasnost od osumnjičenikova utjecaja na njih.

Građevni poduzetnik Tomislav Galić sproveden je i pritvoren 24. srpnja ove godine pod sumnjom da je počinio kažnjivo djelo iznude i prijetnje biogradskoj službenici u Uredu državne uprave jer je od nje tražio da potpiše krivotvorene građevne dozvole i da mu preda 20.000 eura, koliko je navodno potrošio za pribavljanje dokumentacije za apartmane koje gradi na biogradskom području.

Spis će biti predan nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru koje će odlučiti o mogućem podizanju optužnice protiv Galića.

Inače, riječ je o poduzetniku kojemu je Ministarstvo prostornog uređenja i zaštite okoliša prije nešto više od mjesec dana srušilo deset objekata u Kožinu kod Zadra jer su građeni protivno uvjetima u građevnim dozvolama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙