FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: KOŠTUNICA SE NIJE TREBAO UGLEDATI U SANADERA I TERZIĆA

ZAGREB, 28. srpnja 2004. (Hina) - Informacija da srpski premijerVojislav Koštunica neće putovati u Salzburg na sastanak čelnikazemalja jugoistočne Europe iznenadila je političku publiku, konstatirabeogradski list "Danas".
ZAGREB, 28. srpnja 2004. (Hina) - Informacija da srpski premijer Vojislav Koštunica neće putovati u Salzburg na sastanak čelnika zemalja jugoistočne Europe iznenadila je političku publiku, konstatira beogradski list "Danas".

Ta se odluka teško može opravdati činjenicom da su izostanak najavili i hrvatski premijer Ivo Sanader i bh. premijer Adnan Terzić, upozorava beogradski list, napominjući da valja postaviti pitanje "zašto bismo se povodili za onima koji čine kontroverze".

Činilo se da je Srbija ušla u redovan ritam obavljanja svojih vanjskih obveza i poslova i da je taj ritam čak intenziviran aktivnostima novog srpskog predsjednika Borisa Tadića, ali zbiva se nešto suprotno, primjećuje "Danas".

"Koštuničin potez sada dolazi neočekivano, kao da Srbiji ne odgovara image dobrih momaka u internacionalnoj areni pa volimo igrati u našem starom stilu", zaključuje list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙