FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U NOVOM VINODOLSKOM MALA LJETNA ŠKOLA HRVATSKOG JEZIKA I KULTURE

ZAGREB, 26. srpnja 2004. (Hina) - U Novome Vinodolskom ovogo jevikenda počela 12. po redu Mala ljetna škola hrvatskog jezika ikulture, izvijestila je danas Hrvatska matica iseljenika.
ZAGREB, 26. srpnja 2004. (Hina) - U Novome Vinodolskom ovogo je vikenda počela 12. po redu Mala ljetna škola hrvatskog jezika i kulture, izvijestila je danas Hrvatska matica iseljenika.

Temeljni je cilj ljetne škole da hrvatska djeca koja žive izvan Hrvatske, u zajedništvu s djecom iz različitih mjesta u Hrvatskoj, unaprijede svoje znanje hrvatskog jezika te upoznaju kulturnu i prirodnu baštinu kraja u kojemu borave.

U skopu programa održavat će se razne kreativne igraonice - radionice (jezična, kulturološka, novinarska, lutkarska, dramska) te niz športskih, rekreativnih i zabavnih sadržaja.

Ovogodišnji je program namijenjen djeci od devet do 14 godina, a u Maloj ljetnoj školi hrvatskog jezika i kulture sudjeluje 37-oro polaznika - hrvatske djece iz Italije (Molise), Makedonije, Francuske, Mađarske, SAD-a, Argentine i Čilea.

Škola traje do 4. kolovoza.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙