FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bjelovar: analizom krvi utvrđeno da je napadač na djecu ranjen

BJELOVAR, 23. srpnja 2004. (Hina) - Policija i dalje traga zanepoznatim manijakom koji je prije pet dana divljački napao i izbomaloljetnu braću, a utvrđeno je da je napadač tom prilikom ranjen.
BJELOVAR, 23. srpnja 2004. (Hina) - Policija i dalje traga za nepoznatim manijakom koji je prije pet dana divljački napao i izbo maloljetnu braću, a utvrđeno je da je napadač tom prilikom ranjen.

Od ukupno 23 omotnice dokaza koje su na analizi u Centru za kriminalistička vještačenja MUP-a, završena je analiza tragova krvi i utvrđeno da je počinitelj ranjen i to najvjerojatnije u trbuh i natkoljenicu, rečeno je večeras na konferenciji za novinare Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Predmet s kojim je počinjen zločin još nije pronađen.

"Prema saznanjima radilo se o borbi za goli život između počinitelja i dječaka pri čemu je on ranjen džepnim nožićem koji je jedan od dječaka njemu uspio uzeti", rekla je Marija Galić, načelnica PU bjelovarsko-bilogorske županije.

Policija je ponovno zamolila građane da obrate pozornost na fotorobot nepoznatog počinitelja koji je objavljen u medijima, kao i na činjenicu da je počinitelj ranjen te da o svim korisnim saznanjima vezanim uz taj zločin izvijeste Policijsku upravu bjelovarsko-bilogorsku, odnosno najbiliču policijsku postaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙