FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija traga za naoružanim muškarcem iz Sesveta

ZAGREB, 12. srpnja 2004. (Hina) - Zagrebačka policija traga zamuškarcem koji je u kući u Sesvetama danas popodne ispalio nekolikohitaca i ne ozlijedivši nikoga dao se u bijeg.
ZAGREB, 12. srpnja 2004. (Hina) - Zagrebačka policija traga za muškarcem koji je u kući u Sesvetama danas popodne ispalio nekoliko hitaca i ne ozlijedivši nikoga dao se u bijeg.

Po policijskom izvješću riječ je o D. B. (1968.) koji je u svom stanu u Ulici maćuhica u Sesvetama ispalio više hitaca iz zasad nepoznatog vatrenog oružja, a policijsku intervenciju je zatražio njegov djed.

Dolaskom policije na mjesto događaja počinitelj se udaljio i sa sobom je ponio oružje. Za njim tragaju pripadnici interventne i temeljne policije koji ga do 19,30 nisu uhitili.

Glasnogovornica PU zagrebačke Gordana Vulama je izvijestila kako je utvrđeno da u stanu na katu kuće gdje je D.B. pucao, nije bilo članova obitelji, već da je bio sam. Dodala je da su nepoznati razlozi zbog kojih je pucao, ali da se radi o duševnom bolesniku i osobi koja je višestruko evidentirana kao počinitelj kaznenog djela.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙