FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Protiv policajca osumnjičenog za pljačku u Austriji pokrenuta istraga i određen pritvor

VARAŽDIN, 15. srpnja 2004. (Hina) - Istražna sutkinja Županijskog sudau Varaždinu pokrenula je istražni postupak protiv policajca MiroslavaMagdalenića, osumnjičenog da je počinio više razbojništava u Austrijii odredila mu 30-dnevni pritvor.
VARAŽDIN, 15. srpnja 2004. (Hina) - Istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu pokrenula je istražni postupak protiv policajca Miroslava Magdalenića, osumnjičenog da je počinio više razbojništava u Austriji i odredila mu 30-dnevni pritvor.

Zagrebački policajac, 24-godišnji Miroslav Magdalenić iz Trnovca Bartolovečkog kod Varaždina, sumnjiči se da je pripadao skupini koja je od sredine prošle godine u Austriji opljačkala nekoliko banaka i poštanskih ureda, pribavivši tako više od 190.000 eura.

Potraga za policajcem zagrebačke III. policijske postaje Dubrava pokrenuta je prošlog tjedna na zahtjev austrijske policije, nakon što su u Austriji uhićeni hrvatski i bosanskohercegovački državljani, osumnjičeni za pljačku banke u gradu Moellersdorfu. Austrijska policija pretpostavlja da njih dvojica predstavljaju glavni dio kriminalne skupine.

Magdalenić se 12. srpnja predao u pratnji odvjetnika varaždinskoj policiji, a 13. srpnja je priveden istražnoj sutkinji, koja mu je odredila 48-satni pritvor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙