FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NIZOZEMSKI MINISTAR BOT: KOSOVO I DALJE JEDAN OD PRIORITETA EU

PRIŠTINA, 22. srpnja 2004. (Hina) - Kosovo ostaje i dalje jedan odprioriteta Europske unije(EU) i Nizozemske, izjavio je u četvrtak uPrištini Bernard Bot, ministar vanjskih poslova Nizozemske kojapredsjeda Europskom unijom.
PRIŠTINA, 22. srpnja 2004. (Hina) - Kosovo ostaje i dalje jedan od prioriteta Europske unije(EU) i Nizozemske, izjavio je u četvrtak u Prištini Bernard Bot, ministar vanjskih poslova Nizozemske koja predsjeda Europskom unijom.

"Mi smo uvjereni da je budućnost Kosova u Europi i da treba nastaviti sa stranim ulaganjima na Kosovu" rekao je Bot i posebno naglasio da je važno da "i građani Kosova izvrše svoj dio obveza i da više pridonose gospodarskom razvoju".

Predsjednik Kosova Ibrahim Rugova potvrdio je u razgovoru s Botom odlučnost kosovskih dužnosnika da rade na ostvarivanju standarda koje je odredila međunarodna zajednica kao preduvjet za integraciju Kosova u Europu.

Premijer Bajram Rexhepi je zatražio veću pomoć EU u razvoju gospodarstva, s obzirom na to da su gospodarski problemi, po njegovoj ocjeni, najteži.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙