FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Osijeku uhićen bjegunac iz požeške kaznionice

OSIJEK,22. srpnja(Hina) - Djelatnici 1. osječke Policijske postajedanas su oko 13,30 sati u Osijeku uhitili Antuna Grašu, koji je 19.srpnja ove godine pobjegao iz Kaznenog zatvora u Požegi u kom izdržavazatvorsku kazne zbog ubojstva supruge, izvijestila je danasosječko-baranjska Policijska uprava.
OSIJEK,22. srpnja(Hina) - Djelatnici 1. osječke Policijske postaje danas su oko 13,30 sati u Osijeku uhitili Antuna Grašu, koji je 19. srpnja ove godine pobjegao iz Kaznenog zatvora u Požegi u kom izdržava zatvorsku kazne zbog ubojstva supruge, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Bjegunac je uhićen na Preradovićevom šetalištu, nakon što je policiji dojavljeno da se, lažno se predstavivši, pojavio u osječkom Crvenom križu.

Nakon što je ustanovljeno da opis osobe odgovara osobi koja je pobjegla iz požeške kaznionice, policijski službenici su ga pronašli i uhitili. Nije pružao otpor, kazao je na konferenciji za novinare načelnik Operativno-komunikacijskog centra ove PU Branko Horvatin.

Uhićenik je priveden u prostorije policijske postaje, a nakon provedene kriminalističke obrade bit će predan pravosudnoj policiji i vraćen na izdržavanje kazne u Požegu.

(Hina) xivuč yjn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙