FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŠEKS: NEMA RAZLOGA ZA IZVANREDNU SABORSKU SJEDNICU

ZAGREB, 21. srpnja 2004. (Hina) - Nije realno očekivati izvanrednusjednicu Hrvatskog sabora jer za to nema razloga, rekao je u srijedusaborskim izvjestiteljima predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeksosvrčući se na poziv HNS-ovog zastupnika Dragutina Lesara premijeruIvi Sanaderu da zbog ugovora Vlade i Bechtela zatraži sazivanjeizvanredne saborske sjednice.
ZAGREB, 21. srpnja 2004. (Hina) - Nije realno očekivati izvanrednu sjednicu Hrvatskog sabora jer za to nema razloga, rekao je u srijedu saborskim izvjestiteljima predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks osvrčući se na poziv HNS-ovog zastupnika Dragutina Lesara premijeru Ivi Sanaderu da zbog ugovora Vlade i Bechtela zatraži sazivanje izvanredne saborske sjednice.

"Sve je bilo po zakonu i u okviru ugovora koji je sklopila prethodna Vlada", rekao je Šeks.

Lesar smatra da bi se na izvanrednoj saborskoj sjednici trebalo raspravljati o ugovoru po kojem bi tvrtka Bechtel bez javnog natječaja gradila dionicu autoceste Dugopolje-Šestanovac jer se, obrazložio je, radi o novcu poreskih obveznika.

Temeljem ugovora iz prosinca prošle godine između bivše Vlade i Bechtela ta je tvrtka odustala od gradnje dionice autoceste Zagreb-Sisak uz mogućnost da može graditi neku drugu dionicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙