FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski Sabor: Šeks i predsjednici klubova odlučuju o izvanrednoj sjednici

ZAGREB, 13. srpnja - Predsjednik Hrvatskog sabora VladimirŠeks i predsjednici saborskih klubova zastupnika na popodnevnom ćesastanku dogovoriti hoće li Sabor preostale točke dnevnog reda 8.sjednice odraditi u redovnom roku (do petka) ili će dio moratiprebaciti na izvanrednu sjednicu, nakon 15. srpnja.
ZAGREB,(H) - ZAGREB, 13. srpnja - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks i predsjednici saborskih klubova zastupnika na popodnevnom će sastanku dogovoriti hoće li Sabor preostale točke dnevnog reda 8. sjednice odraditi u redovnom roku (do petka) ili će dio morati prebaciti na izvanrednu sjednicu, nakon 15. srpnja.

Pozivam predsjednike klubova da se dogovorimo da li ćemo utvrđeni dnevni red uspjeti završiti u okviru redovne sjednice, rekao je Šeks, podsjetivši kolege da po Ustavu rok za redovno zasjedanje istječe u četvrtak, 15. srpnja u ponoć.

Šeks je najavio da će, nakon što s predsjednicima klubova razmotri racionalizaciju rada Sabora, procijeniti treba li sazvati izvanrednu sjednicu u petak, subotu i nedjelju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙