FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DODIJELJENA KRISTALNA ARENA BRANKU LUSTIGU

PULA, 21. srpnja 2004. (Hina) - U sklopu ovogodišnjeg 51. Pula filmfestivala koji se održava u Puli u utorak navečer je hollywoodskomproducentu i oskarovcu hrvatskog podrijetla Branku Lustigu dodijeljenaVjesnikova "Kristalna arena".
PULA, 21. srpnja 2004. (Hina) - U sklopu ovogodišnjeg 51. Pula film festivala koji se održava u Puli u utorak navečer je hollywoodskom producentu i oskarovcu hrvatskog podrijetla Branku Lustigu dodijeljena Vjesnikova "Kristalna arena".

Riječ je o posebnoj nagradi dnevnih novina "Vjesnik" koja se ove godine dodjeljuje prvi put, i to osobama koje svojim dolaskom i radom pomažu promociji Pula film festivala i hrvatskog filma u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kako je najavila glavna urednica Vjesnika Andrea Latinović, koja je i osobno uručila Kristalnu arenu Branku Lustigu, ova će se nagrada dodjeljivati svake iduće godine.

Branko Lustig u Puli predsjeda ocjenjivačkim sudom 51. Pula film festivala, a trenutačno producira film "Kraljevstvo nebesko", čije se snimanje završava u Maroku.

Svečanosti je bio nazočan i snimatelj Tomislav Pinter kojemu je prije nekoliko dana dodijeljena Vjesnikova nagrada za životno djelo "Krešo Golik".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙