FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI PLIVANJE: HT POMAŽE SANJI JOVANOVIĆ I ALEKSEJU PUNINSKOM

ZAGREB, 7. srpnja 2004. (Hina) - Najbolji hrvatski mladi plivači SanjaJovanović i Aleksej Puninski dobili su danas na prigodnoj svečanostiuz plivalište ŠRC Šalata u Zagrebu četverogodišnje stipendije od po300.000 kuna od Hrvatskog Telekoma (HT) kao pomoć pri poboljšanjuuvjeta priprema i sportskog života.
ZAGREB, 7. srpnja 2004. (Hina) - Najbolji hrvatski mladi plivači Sanja Jovanović i Aleksej Puninski dobili su danas na prigodnoj svečanosti uz plivalište ŠRC Šalata u Zagrebu četverogodišnje stipendije od po 300.000 kuna od Hrvatskog Telekoma (HT) kao pomoć pri poboljšanju uvjeta priprema i sportskog života.

Jovanović i Puninski će od HT-a dobijati tu svotu u redovitim mjesečnim ratama u periodu između Olimpijskih igara u Ateni ove godine i Pekinga 2008.

Dvoje hrvatskih olimpijaca izabrani su u posebnoj anketi sportskih novinara između između 42 mlada sportaša iz 16 sportova kao najperspektivniji i potencijalni osvajači olimpijskih medalja.

Čekove je Jovanović i Puninskom uručio predsjednik Uprave Hrvatskog telekoma Ivica Mudrinić, koji je naglasio da je HT i četverogodišnji generalni pokrovitelj Hrvatskog olimpijskog odbora, te da će opremiti posebni press-centar u Hrvatskoj kući u Ateni za vrijeme trajanja Olimpijskih igara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙