FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RUSIJA BI MOGLA U WTO DO KRAJA 2005. GODINE

ŽENEVA, 19. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Rusija bi mogla postatičlanicom Svjetske trgovinske organizacije (WTO) do 2005. godine,izjavio je u ponedjeljak Maksim Mamedov, glavni ruski pregovarač oulasku u organizaciju.
ŽENEVA, 19. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Rusija bi mogla postati članicom Svjetske trgovinske organizacije (WTO) do 2005. godine, izjavio je u ponedjeljak Maksim Mamedov, glavni ruski pregovarač o ulasku u organizaciju.

"Imamo dobar osjećaj da ćemo, nastavimo li jednakom brzinom, sklopiti sve bilateralne ugovore do kraja ove godine", rekao je Mamedov. "A tada postoji mogućnost da do kraja 2005. Rusija postane članicom WTO-a", dodao je.

Moskva već 11 godina pokušava ući u to međunarodno trgovinsko tijelo, za što je potrebno sklopiti bilateralne ugovore sa svim zemljama članicama i uskladiti trgovačkih zakona s pravilima WTO-a.

U svibnju ove godine Rusija je uspjela zaključiti bilateralni ugovor s Europskom unijom, ali joj još preostaje isti posao sa Sjedinjenim Državama, Kinom, Japanom, Australijom i Kanadom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙