FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FILIPINSKE TRUPE STIŽU KUĆI IZ IRAKA, NEMA VIJESTI O TAOCU

MANILA, 19. srpnja 2004. (Hina) - Filipinske postrojbe počele su uponedjeljak stizati kući iz Iraka nakon što je vlada, kako bi spasilaživot filipinskog taoca, donijela odluku o povlačenju i time ugrozilablisko savezništvo s Washingtonom.
MANILA, 19. srpnja 2004. (Hina) - Filipinske postrojbe počele su u ponedjeljak stizati kući iz Iraka nakon što je vlada, kako bi spasila život filipinskog taoca, donijela odluku o povlačenju i time ugrozila blisko savezništvo s Washingtonom.

Irački militanti koji su oteli filipinskog vozača Angela de la Cruza postavili su 20. srpnja kao krajnji rok za povlačenje filipinskog kontigenta, prijeteći da će, ako do povlačenja ne dođe, likvidirati spomenutog taoca. Zapovjednik kontigenta, brigadni general Jovito Palparan, stigao je prvi u Manilu a za nekoliko dana će iz Kuvajta stići 40-ak vojnika.

Za sada, međutim, ne stižu vijesti o Cruzovom oslobađanja, koji je posljednji put viđen na video vrpci emitiranoj u četvrtak na satelitskoj televizijskoj postali Al-Jazeeri. Cruz, (46), otac je osmero djece.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙