FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GRUPA PODRAVKA U PRVIH ŠEST MJESECI OSTVARILA 52 MILIJUNA KUNA NETO DOBITI

ZAGREB, 16. srpnja 2004. (Hina) - Grupa Podravka u prvih je šestmjeseci ove godine, prema nerevidiranom financijskom izvješću,ostvarila neto dobit od 52 milijuna kuna, objavili su iz teprehrambene kompanije.
ZAGREB, 16. srpnja 2004. (Hina) - Grupa Podravka u prvih je šest mjeseci ove godine, prema nerevidiranom financijskom izvješću, ostvarila neto dobit od 52 milijuna kuna, objavili su iz te prehrambene kompanije.

Na danas održanoj Skupštini tvrtke usvojena su i financijska izvješća za prošlu godinu. Grupa Podravka u 2003. godini je ostvarila 10 milijuna kuna neto dobiti, što je smanjenje u odnosu na 2002. kada je neto dobit iznosila 108,5 milijuna kuna.

Ukupni prihod Grupe Podravka u prošloj je godini ostvaren u iznosu od 3,32 milijarde kuna, što je porast od 15 posto u odnosu na 2002. godinu.

Skupština je danas donijela odluku o pokriću gubitka Podravke d. d. za prošlu poslovnu godinu. Tako će se gubitak u iznosu od 20,3 milijuna kuna pokriti iz zadržane dobiti Društva koja preostane nakon isplate povlaštene dividende EBRD-u, statutarnih rezervi i dijela zakonskih rezervi Društva.

Također, na današnjoj skupštini usvojena je odluka o isplati dividende na povlaštene dionice za razdoblje od 1. siječnja do 2. srpnja prošle godine, u iznosu od 1,4 milijuna eura, u skladu s Ugovorom o prodaji dionica sklopljenih između Podravke d.d. i EBRD-a.

Dividenda će se EBRD-u isplatiti najkasnije do 31. srpnja ove godine iz sredstava zadržane dobiti Podravke d.d.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙