FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTAR KALMETA PREDSJEDNIK SKUPŠTINE ACI-A

OPATIJA, 12. svibnja (Hina) - Na danas održanoj izvanrednoj sjedniciGlavne skupštine Adriatic Croatia International Cluba d.d. (ACI) zapredsjednika Glavne skupštine tog društva imenovan je ministar mora,turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta, a za zamjenika državnitajnik za razvitak Zdravko Livaković.
OPATIJA, 12. svibnja (Hina) - Na danas održanoj izvanrednoj sjednici Glavne skupštine Adriatic Croatia International Cluba d.d. (ACI) za predsjednika Glavne skupštine tog društva imenovan je ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta, a za zamjenika državni tajnik za razvitak Zdravko Livaković.

S dužnosti predsjednika Glavne skupštine opozvan je Slavko Linić, a s dužnosti zamjenika Božo Kovačević.

U novi sastav Nadzornog odbora ACI-a imenovani su državni tajnik za more Branko Bačić i državni tajnik za turizam Zdenko Mičić te dr. Petar Slapničar i Edo Pezzi.

Opozvani su članovi Nadzornog odbora Ljubo Jurčić, Željko Pecek, Šime Lučin i Roland Žuvanić.

Opozvani Nadzorni odbor dostavio je Skupštini izvješće o aktivnostima od početka mandata u rujnu 2002.

Članovi novog Nadzornog odbora upoznat će se s materijalima koje je pripremio bivši Nadzorni odbor, a nakon toga bit će održana Glavna skupština ACI-ja na kojoj će Nadzorni odbor u prošlom sastavu i Uprava podnijeti izvješća o poslovanju u 2003.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙