FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: NAKON PLJAČKE NAKITA U DUBAIJU HRVAT UHIĆEN U RIMU

ZAGREB, 1. srpnja 2004. (Hina) - U rimskoj zračnoj luci Fiumicino, samodvanaest sati nakon krađe nakita vrijednog 1,200.000 eura u Dubaiju,uhićen je Hrvat Goran Damjanović, piše rimski Il Messaggero u četvrtakproglašavajući Damjanovića "domaćim Arsenom Lupinom".
ZAGREB, 1. srpnja 2004. (Hina) - U rimskoj zračnoj luci Fiumicino, samo dvanaest sati nakon krađe nakita vrijednog 1,200.000 eura u Dubaiju, uhićen je Hrvat Goran Damjanović, piše rimski Il Messaggero u četvrtak proglašavajući Damjanovića "domaćim Arsenom Lupinom".

Gorana Damjanovića, Hrvata starog 33 godine, talijanska je policija više puta uhićivala u različitim talijanskim mjestima i već je naturaliziran Talijan, a predstavljao se s najmanje šest različitih imena, navodi list. Damjanović je u rimskoj zračnoj luci uhićen po tjeralici policije Ujedinjenih Arapskih Emirata kojoj je njegov identitet odao Damjanovićev lokalni suradnik uhićen odmah po pljački draguljarnice "Damas", piše list i dodaje da je Damjanović nakit ukraden u draguljarnici u Dubaiju sakrio u kutijicama s kozmetičkim kremama što su talijanski policajci brzo otkrili.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙