FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

zagreb: ponovno otvorena centralna ljekarna na jelačićevu trgu

ZAGREB, 15. srpnja 2004. (Hina) - Na Trgu bana Jelačića nakon sedamgodina ponovno je otvorena Centralna gradska ljekarna, koja ćegrađanima biti dostupna 24 sata dnevno.
ZAGREB, 15. srpnja 2004. (Hina) - Na Trgu bana Jelačića nakon sedam godina ponovno je otvorena Centralna gradska ljekarna, koja će građanima biti dostupna 24 sata dnevno.

Ljekarnu na uglu Tkalčićeve ulice i središnjeg zagrebačkog trga otvorila je gradonačelnica Vlasta Pavić, a u njezino uređenje Gradska ljekarna Zagreb uložila je šest milijuna kuna.

"Centralnu ljekarnu nakon sedam godina ponovno vraćamo Zagrepčanima, iako ne u prostoru i na površini na kojoj je bila ranije, jer se neke stvari više ne mogu vratiti", rekla je gradonačelnica.

Otvaranje ljekarne pozdravio je i državni tajnik za zdravstvo Veljko Božikov.

Centralna gradska ljekarna bila je na Jelačićevu trgu od 1949. godine, a Gradsko poglavarstvo donijelo je odluku o njezinu preuređenju 1998. godine.

Uređenje prostora u cjelosti je financirano iz sredstava Gradske ljekarne Zagreb zarađenih tijekom godina. U ljekarni se nalazi i poseban info-stup pomoću kojega će građani sami moći dobiti podatke o dijagnozama koje su na receptu za lijek ispisane kroz šifru bolesti.

Ljekarna će biti pod video nadzorom 24 sata radi sigurnosti osoblja i građana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙