FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDAO SE NAORUŽAN MUŠKARAC IZ SESVETA

ZAGREB, 14. srpnja 2004. (Hina) - U pratnji svog odvjetnika zagrebačkojpoliciji se danas poslijepodne predao Dubravko Benger, 36-godišnjak zakojim se od prekjučer tragalo nakon što je u svojoj kući u Sesvetamaispalio nekoliko hitaca i naoružan pobjegao, doznaje se u policiji.
ZAGREB, 14. srpnja 2004. (Hina) - U pratnji svog odvjetnika zagrebačkoj policiji se danas poslijepodne predao Dubravko Benger, 36-godišnjak za kojim se od prekjučer tragalo nakon što je u svojoj kući u Sesvetama ispalio nekoliko hitaca i naoružan pobjegao, doznaje se u policiji.

Benger je u pratnji odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića u 13,40 sati došao u zgradu zagrebačke kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici, a ne u policijsku postaju u Sesvetama kako je ranije najavljeno.

"U tijeku je obavijesni razgovor nakon kojega će policija odlučiti o daljnjim koracima", kazala je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Ponovila je da Bengera očekuju prekršajne prijave zbog nedozvoljenog držanja oružja i narušavanja javnog reda i mira, a da će se tek nakon obavijesnog razgovora odlučiti hoće li ga se i kazneno prijaviti zbog prijetnji policajcima koji su došli intervenirati, nakon što je prekjučer na prvom katu svoje kuće ispalio više hitaca.

U policiji kažu da to što je Benger u svojoj kući pucao iz pištolja nije kazneno djelo jer nikoga nije ugrozio. Naime, dok je pucao na prvom katu kuće nije bilo nikoga.

Policijsku intervenciju zatražio je njegov otac, a po dolasku policajaca Benger im je zaprijetio, pa su se oni, kako kažu u policiji, radi sigurnosti osoba i imovine povukli. Benger je potom naoružan pobjegao, a za njim su u potragu krenuli pripadnici interventne i temeljne policije.

U policiji kažu da je Benger višestruko evidentirana kao počinitelj kaznenih djela, najčešće nasilničkih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙