FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U ATENI ŠTRAJKAJU PRIJEVOZNICI

ATENA, 8. srpnja 2004. (Hina/DPA) - Nakon što su u srijedu štrajkalihotelski djelatnici u Ateni, danas su im se pridružili prijevoznici,tražeći da im bude plaćen dodatni rad za vrijeme Olimpijskih igara.Štrajk je organizirao Sindikat prijevoznika, a zbog njega od 11 do 17sati neće voziti gradski autobusi, željeznica i metro.
ATENA, 8. srpnja 2004. (Hina/DPA) - Nakon što su u srijedu štrajkali hotelski djelatnici u Ateni, danas su im se pridružili prijevoznici, tražeći da im bude plaćen dodatni rad za vrijeme Olimpijskih igara. Štrajk je organizirao Sindikat prijevoznika, a zbog njega od 11 do 17 sati neće voziti gradski autobusi, željeznica i metro.

Radnički sindikati u posljednje vrijeme učestalo pozivaju svoje članove na štrajk kako bi ishodili plaćanje bonusa zbog povećanog obujma rada za trajanja Olimpijade. Zasad su policajci i zaštitari dobili vladino obećanje da će im biti isplaćeni bonusi. Grčka vlada pokušava svim načinima ograničiti troškove Olimpijskih igara, koji su već premašili deset milijardi eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙