FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: AUSTRALSKIM SPORTAŠIMA ZABRANJENO UZIMATI VITAMINE PUTEM INJEKCIJA

SYDNEY, 13. srpnja (Hina/Reuters) - Australski olimpijski odbor (AOC)upozorio je sve australske sportaše kako će ih izbaciti s popisaputnika na Olimpijske igre koje za mjesec dana počinju u Ateni (13. -29. kolovoza) ukoliko ih se uhvati da si ubrizgavaju bilo kakveinjekcije, pa čak i one koje bi sadržavale dozvoljene vitamine ipreparate.
SYDNEY, 13. srpnja (Hina/Reuters) - Australski olimpijski odbor (AOC) upozorio je sve australske sportaše kako će ih izbaciti s popisa putnika na Olimpijske igre koje za mjesec dana počinju u Ateni (13. - 29. kolovoza) ukoliko ih se uhvati da si ubrizgavaju bilo kakve injekcije, pa čak i one koje bi sadržavale dozvoljene vitamine i preparate.

Predsjednik AOC-a John Coates izjavio je kako će jedine iznimke biti dijabetičari koji će smjeti primati injekcije inzulina.

"Svaki sportaš koji želi uzeti vitamine u obliku injekcije ili lijeka mora zatražiti dopuštenje od službenog liječnika australske olimpijske reprezentacije. A liječnik smije izdati dozvolu samo ako se radi o opravdanim medicinskim razlozima", kazao je Coates.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙