FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004: OLIĆ NIJE PROŠAO ANTI-DOPING TEST

LISABON, 20. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatski nogometaš Ivica Olić bio jepozitivan na anti-doping testu, ali će mu UEFA dopustiti igranje jerje utvrđeno da nije kriv za unošenje nedopuštenog sredstva uorganizam.
LISABON, 20. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatski nogometaš Ivica Olić bio je pozitivan na anti-doping testu, ali će mu UEFA dopustiti igranje jer je utvrđeno da nije kriv za unošenje nedopuštenog sredstva u organizam.

Olićev anti-doping test nakon utakmice Francuskom, u kojoj je igrao od 78. minute, bio je pozitivan na "metilpresnisolon", a na saslušanju kod Disciplinske komisije UEFE utvrđeno je da je to nedopušteno sredstvo sadržano u lijekovima protiv bolova koje je Olić uzimao zbog ozljede rebara na pripremnoj utakmici sa Dancima 6. lipnja.

UEFA je tako utvrdila da igrač nije kriv, ali je Hrvatski nogometni savez kažnjen sa 6.600 eura zbog nepoštivanja doping-procedure, jer je vjerovatno netko iz medicinske službe zaboravio UEFI prijaviti lijek koji je uzimao napadač moskovskog CSKA.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙