FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RON REAGAN GOVORI NA DEMOKRATSKOJ KONVENCIJI U SRPNJU

WASHINGTON, 13. srpnja 2004. (Hina/AP) - Američka Demokratska strankaza svoju je konvenciju koja će se održati krajem ovog mjesecaosigurala vrlo zvučno ime kojim bi mogla ostvariti i nešto političkihbodova, jer će se izaslanicima obratiti Ron Reagan, sin nedavnopreminulog bivšeg američkog predsjednika Ronalda Reagana, koji je bioikona republikanaca.
WASHINGTON, 13. srpnja 2004. (Hina/AP) - Američka Demokratska stranka za svoju je konvenciju koja će se održati krajem ovog mjeseca osigurala vrlo zvučno ime kojim bi mogla ostvariti i nešto političkih bodova, jer će se izaslanicima obratiti Ron Reagan, sin nedavno preminulog bivšeg američkog predsjednika Ronalda Reagana, koji je bio ikona republikanaca.

Najmlađi sin Ronalda i Nancy Reagan održat će govor o istraživanju ljudskih stanica u elitnom terminu za vrijeme održavanja demokratske konvencije u Bostonu od 26. do 29. srpnja, rekao je jedan dužnosnik stranke.

Ron Reagan (46) nije član Demokratske stranke, ali je vrlo kritičan prema restrikcijama administracije Georgea Busha oko istraživanja stanica ljudskih embrija i ratu u Iraku te općenito politici sadašnje vlasti u SAD.

"Hrabre molbe Rona Reagana za istraživanjem ljudskih stanica daju snagu nadama milijuna Amerikanaca u pronalaženje lijeka za njihovu djecu, njihove roditelje i bake i djedove", izjavio je David Wade, glasnogovornik predsjedničkog kandidata demokrata Johna Kerryja.

"Da su od mene tražili da kažem nekoliko riječi oko micanja Georgea Busha s polžaja, ne bih to učinio. Ovo će mi biti prilika da ljudima pojasnim istraživanja stanica ljudskih embrija", rekao je Ron Reagan za dnevnik Philadelphia Inquirer.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙