FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Četvero teže ozlijeđenih na "Istarskom ipsilonu"

PULA, 13. srpnja 2004. (Hina) - Četiri su osobe teže, a jedna lakšeozlijeđena u prometnoj nesreći koja se sinoć oko 19 sati dogodila naprometnici "Istarskog ipsilona" kod odmorišta Bale i u kojoj susudjelovala četiri automobila, izvijestila je Istarska PU.
PULA, 13. srpnja 2004. (Hina) - Četiri su osobe teže, a jedna lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se sinoć oko 19 sati dogodila na prometnici "Istarskog ipsilona" kod odmorišta Bale i u kojoj su sudjelovala četiri automobila, izvijestila je Istarska PU.

Nesreća se dogodila kada je kombi vozilo renault cangoo pulskih registarskih oznaka kojim je upravljao B.K. iz Fažane u jednom blagom zavoju krenuo u pretjecanje osobnog vozila renault laguna belgijskih registarskih oznaka. Tom prigodom došlo je do dodira između vozila i sudara između kombija i osobnog automobila toyota corolla njemačkih registarskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog pravca, a kojim je upravljao njemački državljanin M.E.

Na renault cangoo je potom naletilo i vozilo alfa romeo pulskih registracija za čijim se upravljačem nalazio J.V. iz Pule.

U nesreći su teške tjelesne ozljede zadobili vozač kombija B.K. iz Fažane, vozač toyote M.E. i suvozačica u tom vozilu M.L. također njemačka državljanka te suvozač u alfa romeu B.Š. iz Pule koji su prevezeni u pulsku Opću bolnicu, dok je vozač alfa romea prošao s lakšim ozljedama.

Zbog ove nesreće cesta od Vodnjana do Kanfanara bila je zatvorena za promet od 18,45 do 21.30 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙