FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZBOG NAPADA PANIKE NJEMAČKI VOZAČ GOTOVO PROUZROČIO NESREĆU NA AUTOCESTI

WUERZBURG, 18. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Jedan je 59-godišnji vozačprouzročio velik zastoj na autocesti punoj vozila u blizini njemačkoggrada Wuerzburga, budući ga je njegova fobija od visine spriječila unamjeri da osobnim automobilom prijeđe jedan prilično visok vijadukt,izvijestila je u petak policija.
WUERZBURG, 18. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Jedan je 59-godišnji vozač prouzročio velik zastoj na autocesti punoj vozila u blizini njemačkog grada Wuerzburga, budući ga je njegova fobija od visine spriječila u namjeri da osobnim automobilom prijeđe jedan prilično visok vijadukt, izvijestila je u petak policija.

Vozač je, ugledavši vijadukt iznad dubokog klanca na autocesti pokraj Wuerzburga, naglo zakočio naposredno ispred mosta zbog čega je umalo izazvao veliki lančani sudar. do. Usplahireni je šofer zatim mobilnim telefonom pozvao pomoć.

Članovi ekipe prve pomoći ustanovili su da je riječ o tipičnom akutnom paničnom napadu koji karakterizira ubrzan rad srca, ubrzano disanje, osjećaj gušenja i smrtnog straha. Vozaču su propisali uzimanje blagih sedativa.

"Samo je govorio kako ne može nastaviti preko mosta, jer će od straha umrijeti. Dao nam je ključeve automobila i zamolio naše djelatnike da ga odvezu doma", rekao je glasnogovornik policije.

Na pitanje je li mu se takvo nešto događalo ranije, muškarac je odgovorio da je vozač već 30 godina te da je uvijek uspijevao izbjeći slične vijadukte, birajući zaobilazne i najčešće dulje puteve. Policija je izvijestila kako će ponovna provjera njegovih vozačkih sposobnosti morati dati odgovarajuće rezultate prije nego što vozač dobije ponovno dopuštenje za vožnju na duljim relacijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙