FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

51 POSTO HRVATA RADIJE GLEDA NOGOMET NEGO VODI LJUBAV SA PARTNERICOM

ZAGREB, 18. lipnja 2004. (Hina) - Groznica Europskog nogometnogprvenstva već debelo potresa hrvatske domove, o čemu svjedoči iCarlsbergova anketa po kojoj ispada da hrvatski muškarci više vole tonogometno prvenstvo nego seks.
ZAGREB, 18. lipnja 2004. (Hina) - Groznica Europskog nogometnog prvenstva već debelo potresa hrvatske domove, o čemu svjedoči i Carlsbergova anketa po kojoj ispada da hrvatski muškarci više vole to nogometno prvenstvo nego seks.

Naime, pivovara Carlsberg Croatia anketirala je 210 hrvatskih muškaraca u dobi između 25 i 35 godina, koja je pokazala da većina muškaraca već ima ispunjen kalendar za razdoblje između 12. lipnja i 4. srpnja, dokad prvenstvo traje.

Čak 51% ispitanih muškaraca bi radije gledalo nogomet i pilo pivo nego ispunjavalo seksualne fantazije svojih partnerica, a čak 74 posto njih bolje bi se osjećalo u ulozi nogometaša koji zabije pobjednički gol za Hrvatsku u finalu EURO-a 2004., nego u ulozi doktora koji je pronašao lijek za smrtonosnu bolest ili u ulozi političara koji Hrvatsku vodi u Europsku uniju.

Gotovo 40% muškaraca radije bi bilo 12. igrač na Europskom nogometnom prvenstvu u Portugalu, nego izvelo fatalnu Angelinu Jolie na "sudar".

Svima je već dobro poznato da postoji snažna veza između muškaraca, nogometa i piva. Većina muške populacije diljem svijeta lako zaboravlja «važne» datume kao što su rođendani njihovih partnerica ili godišnjice braka, dok su im datumi nogometnih prvenstava i važnih utakmica duboko utisnuti u pamćenju. Nedavna anketa provedena za Carlsberg koje je službeno pivo i partner Europskog nogometnog prvenstva u Portugalu, otkriva da niti hrvatski muškarci nisu bitno drugačiji Zašto? Zato što 85 posto ispitanika kaže kako su već isplanirali provesti to vrijeme sjedeći ispred televizora, gledajući utakmice Europskog prvenstva i pijući pivo!

Dok će većina muškaraca uživati u kvalitetnom pivu gledajući najbolji nogomet, "bolje polovice" će, nažalost, biti vrlo zanemarene. Naime, 51 posto muškaraca priznaje da im je puno draže gledati nogomet i uživati u pivu s "dečkima", nego pokušati zadovoljiti seksualne fantazije svojih partnerica. Štoviše, čak 40 posto muškaraca prije bi odabralo gledati finale EURA-a 2004. s pivom u ruci, nego voditi ljubav.

Doduše, postoje i oni koji bi se lukavo smjestili na obje stolice. Gotovo 25 posto muškaraca ipak bi vodilo ljubav za vrijeme finala prvenstva, no zauzeli bi takav položaj da mogu baciti pogled na TV dok to žena ne vidi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙