FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ICTY: POČETAK MILOŠEVIĆEVE OBRANE ODGOĐEN ZA 19. SRPNJA

ZAGREB/HAG, 12. srpnja 2004. (Hina) - Početak iznošenja obrane SlobdanaMiloševića pred Međunarodnim kaznenim sudom (ICTY) u Hagu pomaknut jes 14. srpnja na 19. srpnja, nakon liječničkog izvješća od 12. srpnja,priopćeno je u ponedjeljak iz ICTY-a.
ZAGREB/HAG, 12. srpnja 2004. (Hina) - Početak iznošenja obrane Slobdana Miloševića pred Međunarodnim kaznenim sudom (ICTY) u Hagu pomaknut je s 14. srpnja na 19. srpnja, nakon liječničkog izvješća od 12. srpnja, priopćeno je u ponedjeljak iz ICTY-a.

"Nakon primitka liječničkog izvješća od 12. srpnja 2004., sudsko vijeće odredilo je da se početak iznošenja obrane u postupku 'Tužiteljstvo protiv Slobodana Miloševića9, zakazan za 14. srpnja, odgodi za 19. srpnja u 9 sati", kaže se u priopćenju suda.

Vijeće je također zatražilo da do "petka, 16. srpnja, dobije izvješće nadležnog kardiologa iz kojeg će biti razvidno je li optuženi sposoban sudjelovati u sudskom postupku od ponedjeljka, 19. srpnja, do srijede, 21. srpnja 2004.", navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙