FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INDUSTRIJSKA PROIZVODNJA U ZAGREBU U SVIBNJU SMANJENA 2,9 POSTO

ZAGREB, 9. srpnja 2004. (Hina) - Ukupna industrijska proizvodnja uZagrebu u svibnju ove godine bila je 2,9 posto manja u usporedbi slanjskim svibnjem, dok je u usporedbi s prethodnim mjesecom povećanaza 0,6 posto, objavio je Odjel za statistiku Gradskog zavoda zaplaniranje razvoja grada i zaštitu okoliša.
ZAGREB, 9. srpnja 2004. (Hina) - Ukupna industrijska proizvodnja u Zagrebu u svibnju ove godine bila je 2,9 posto manja u usporedbi s lanjskim svibnjem, dok je u usporedbi s prethodnim mjesecom povećana za 0,6 posto, objavio je Odjel za statistiku Gradskog zavoda za planiranje razvoja grada i zaštitu okoliša.

U prvih pet ovogodišnjih mjeseci, od siječnja do kraja svibnja, zagrebačka je industrijska proizvodnja bila 5,6 posto veća nego u istom lanjskom razdoblju.

U usporedbi s prosječnom mjesečnom proizvodnjom u 2003., pak, zagrebačka je industrijska proizvodnja u svibnju bila veća za 3,1 posto.

Prema podacima Gradskog zavoda za planiranje razvoja grada i zaštitu okoliša, od početka ove godine do kraja svibnja proizvodnost rada zagrebačke industrije povećana je za 7,3 posto.

Broj zaposlenih u industriji u Zagrebu, pak, u svibnju je bio manji za 1,1 posto nego u svibnju prošle godine, te za 0,2 posto manji nego u travnju.

Istodobno se u prvih pet mjeseci ove godine prema istom razdoblju lani bilježi 1,6 postotno smanjenje broja zaposlenih u industriji Zagreba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙