FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: NEVLADINE ORGANIZACIJE IGRAJU VAŽNU ULOGU U OBNOVI RATOM NARUŠENOG ŽIVOTA

ZAGREB, 8. srpnja 2004. (Hina) - Veleposlanik OESS-a u Srbiji i CrnojGori Maurizio Massari opravdano je prilikom potpisivanja Sporazuma omeđuetničkoj toleranciji i suradnji u Beogradu izrazio posebnuzahvalnost aktivistima civilnog društva, ističe beogradski "Danas".
ZAGREB, 8. srpnja 2004. (Hina) - Veleposlanik OESS-a u Srbiji i Crnoj Gori Maurizio Massari opravdano je prilikom potpisivanja Sporazuma o međuetničkoj toleranciji i suradnji u Beogradu izrazio posebnu zahvalnost aktivistima civilnog društva, ističe beogradski "Danas".

"Upravo su nevladine organizacije i u najtežim vremenima čuvale i očuvale krhke niti zajedništva - onda kada je većini koja se gledala preko nišana drugačiji vidokrug bio nezamisliv, neki tihi miroljubivi ljudi njegova su stara prijateljstva", konstatira beogradski list, ističući zasluge nevladinih organizacija u "prevladavanju nasljeđa prošlosti".

Realizacija sporazuma koji je potpisalo pedesetak gradonačelnika iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije, Bugarske, Rumunjske i Mađarske podrazumijeva ravnopravan angažman vlasti i nevladinog sektora i tek je jedna u nizu karika u obnovi ratom narušenog života, naglašava "Danas".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙