FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Donji Lapac: otvoren obnovljeni dječji vrtić

DONJI LAPAC, 6. srpnja 2004. (Hina) - U Donjem Lapcu danas je svečanootvoren dječji vrtić čiju su obnovu financirali Europska komisija ibritanskoVeleposlanstvo u Zagrebu.
DONJI LAPAC, 6. srpnja 2004. (Hina) - U Donjem Lapcu danas je svečano otvoren dječji vrtić čiju su obnovu financirali Europska komisija i britanskoVeleposlanstvo u Zagrebu.

Vrtić će polaziti 30-ak djece, a na uporabu su im ga predali veleposlanik Velike Britanije u Hrvatskoj sir John Ramsden i voditelj Ureda humanitarne organizacije u Hrvatskoj ASB gospodin Hugo van Veghel.

Veleposlanik Ramsden je rekao da je Velika Britanija udružila snage s Europskom komisijom da bi pomogla da djeca u Donjem Lapcu imaju mogućnost za predškolsko obrazovanje. Dodao je da njegova zemlja također surađuje s partnerima u hrvatskoj Vladi i međunarodnim organizacijama i na potpori regionalnom razvoju, europskoj integraciji, obuci policije i zaštiti okoliša, za što je budžet Velike Britanije, rekao je, osigurao ove godine oko dva milijuna funti.

Svečanosti otvaranja vrtića uz djecu i odgojiteljice bili su načelnik Općine Donji Lapac Milan Đukić i drugi predstavnici lokalnih vlasti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙