FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpredsjednica vlade jadranka Kosor primila u nastupni posjet austrijskog veleposlanika

ZAGREB, 1. srpnja 2004. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministricaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosorprimila je u četvrtak u nastupni posjet austrijskog veleposlanika uHrvatskoj Hansa G. Knitela, priopćeno je iz Vlade.
ZAGREB, 1. srpnja 2004. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor primila je u četvrtak u nastupni posjet austrijskog veleposlanika u Hrvatskoj Hansa G. Knitela, priopćeno je iz Vlade.

Austrijski veleposlanik naglasio je kako će njegova zemlja i dalje pomagati Hrvatsku na putu prema Europskoj uniji, podsjećajući na činjenicu da je upravo austrijski parlament prvi ratificirao Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju Republike Hrvatske. Također je istaknuo kako već u ovom trenutku postoji dobra razina suradnje hrvatskih i austrijskih stručnjaka u razmjeni iskustava u pogledu priključenja Europskoj uniji.

Potpredsjednica Kosor zahvalila se veleposlaniku Knitelu na svesrdnoj pomoći Republike Austrije Republici Hrvatskoj od osamostaljenja do aktualne potpore Hrvatskoj u nastojanjima za ulazak u Europsku uniju.

Veleposlanik Knitel uputio je poziv potpredsjednici Kosor za svečanost primopredaje obnovljene stambene zgrade u Vukovaru u ponedjeljak. To je druga stambena zgrada u Vukovaru za obnovu koje je austrijska Vlada izdvojila 500.000,00 eura, a prije tri godine za obnovu prve zgrade u kojoj danas živi 200 stanovnika izdvojeno je 800.000,00 eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙