FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: u promet gužve, kolone na naplatnim kućicama na prilazu Zagrebu

ZAGREB, 13. lipnja 2004. (Hina) - Na glavnim prometnicama promet jepojačan, na naplatnim kućicama na prilazu Zagrebu čeka se u kolonama, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 13. lipnja 2004. (Hina) - Na glavnim prometnicama promet je pojačan, na naplatnim kućicama na prilazu Zagrebu čeka se u kolonama, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na zapadnom ulazu u Zagreb i dalje je velika gužva.

Kolone vozila duge 3 do 4 kilometara čekaju na naplatu cestarine u Lučkom kod Zagreba. Iako radi svih 9 izlaza, na naplatu cestarine čeka se dugo. Zbog slabe protočnosti naplate, gužva je i u Jastrebarskom.

Usporeno se vozi na obilasku gradilišta dionice ceste D1, Korenica-Pećane, te od spoja s brzom cestom kod Udbine.

S mora prema unutrašnjosti promet je pojačan.

Zbog gustog prometa i radova na autocesti od Slavonskog Broda prema Zagrebu promet se odvija usporeno. Preporučljivo je korištenje stare županijske ceste. Na 267. km sjevernog kolnika spomenute autoceste kod ulaska na dionicu u rekonstrukciji kod Kutine, vrlo sporo kreće se kolona vozila duga oko 3 km.

U središnjim i sjevernim kreajevima zemlje kolnici su mokri. Zbog snažna vjetra, za I. skupinu vozila (autobusi na kat, vozila s kamp-kućicom, motocikli) zatvoreni su Krčki most te Jadranska magistrala, od Senja do Novog Vinodolskog.

Na većini graničnih prijelaza ne čeka se duže.

Trajekti plove prema ljetnom redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙