FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: u promet nema gužvi, na Bajakovu kolona na izlazu iz Hrvatske

ZAGREB, 4. srpnja 2004. (Hina) - Na većini cesta promet je umjerenejakosti i, unatoč povremenom jačanju na dionicama prema moru, vozi sebez većih gužvi, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) u 9,30 sati.
ZAGREB, 4. srpnja 2004. (Hina) - Na većini cesta promet je umjerene jakosti i, unatoč povremenom jačanju na dionicama prema moru, vozi se bez većih gužvi, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) u 9,30 sati.

Pojačan je povremeno ulaz u Hrvatsku na graničnim prijelzima Plovanija, Kaštel, Bregana i Macelj, a izlaz na prijelazima u BiH, Županji i Staroj Gradiški. Na prijelaz u SiCG na Bajakovu osobna vozila čekaju u koloni dugoj oko 3 kilometra. Slična je situacija i u teretnom prometu na tom prijelazu pa HAK savjetuje vozačima da koriste i granični prijelaz Tovarnik.

HAK gušći promet na cestama očekuje tijekom poslijepodneva, posebice na glavnim cestovnim pravcima u prema untrašnjosti.

Danas na važnijim državnim cestama i trajektnim lukama Split i Zadar od 12 do 23 sata zabranjen je promet teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, traktorima, zaprežnim vozilima i radnim strojevima,

Na pojedinim dionicama autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod promet se, zbog radova, odvija dvosmjerno, južnim ili sjevernim trakom.

Na cesti D21, Pula-Labin-Opatija, oko Medveje radovi znatno usporavaju promet, pa je uputno ići tunelom Učka, te preko Vozilića u pravcu Labinu.

Na jadranskoj magistrali od Rabe do Kleka vozi se naizmjence, uz regulaciju prometa semaforima.

Trajekti plove redovno na svim linijama, a u trajektnim pristaništima nema duljih čekanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙