FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet prema moru pojačan

ZAGREB, 24. lipnja 2004. (Hina) - Na glavnim cestovnim pravcima premamoru promet je pojačan, a ličkom magistralom vozi se u koloni brzinom 40 do 60 kilometara na sat, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 24. lipnja 2004. (Hina) - Na glavnim cestovnim pravcima prema moru promet je pojačan, a ličkom magistralom vozi se u koloni brzinom 40 do 60 kilometara na sat, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti Zagreb-Karlovac otvoreno je 5 ulaza. Na naplati u Karlovcu vozila prolaze bez dužeg zadržavanja, a nesmetano se prolazi i kroz grad. Međutim, od Karlovca prema Tušiloviću i dalje ličkom magistralom vozi se u koloni uz brzinu od 40 do 60 km/h. Na području Plitvica, zbog velikog broja prilaznih cesta i uključivanja vozila na glavnu prometnicu, mogući su zastoji.

Specijalni prijevoz velikih dimenzija kreće se na relaciji Ogulin – Šibenik , preko Josipdola- Žute Lokve-Gospića- Svetog Roka i dalje na Zadar 2, Benkovac i Šibenik. U pratnji tereta nalazi se policijska i tehnička pratnja.

Danas do 23 sata na svim važnijim državnim cestama, zabranjen je promet teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

Na graničnim prijelazima Bregana i Macelj putnički promet pojačan na ulazu u zemlju dok teretna vozila dulje čekaju na izlazu iz zemlje na graničnim prijelazima Macelj, Bregana i Bajakovo.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙