FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: PROMET I VRIJEME

ZAGREB, 1. srpnja 2004. (Hina) - Stanje u prometu i vremenska prognozaza Hrvatsku.
ZAGREB, 1. srpnja 2004. (Hina) - Stanje u prometu i vremenska prognoza za Hrvatsku.

ZAGREB - Na većini cesta jutros se vozi bez zastoja i bez posebnih ograničenja. Zastoji su mogući na cestama gdje se obnavlja kolnik ili grade cestovni objekti. Na graničnom prijelazu Macelj je pojačan promet osobnih vozila na ulazu u Hrvatsku. Na graničnom prijelazu Bajakovo teretni je promet pojačan na izlazu iz Hrvatske. Trajekti plove redovno. U lukama nema duljih čekanja na ukrcaj.

ZAGREB - Pretežno sunčano, vruće i sparno. Krajem dana te u noći na petak sa zapada se očekuje jače naoblačenje, mjestimice uz pljuskove i grmljavinu. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni, na Jadranu u okretanju na jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 27 i 33 Celzijeva stupnja.

SENJ - Jedna je osoba poginula, jedna je uspjela isplivati iz mora u koje je pao osobni automobil, a jedna osoba još nije pronađena, izvijestila je rano jutros Policijska uprava ličko-senjska. Nesreća se dogodila noćas u 23,30 sati na jadranskoj magistrali na izlasku iz grada Senja u smjeru Karlobaga. Najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine osobno vozilo marke BMW karlovačkih registarskih oznaka sletilo je u provaliju i srušilo se u more.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙