FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na sjednici Glavnog odbora SDP-a izbor članova u novo izvršno-političko tijelo

ZAGREB, 2. srpnja 2004. (Hina) - Glavni odbor Socijaldemokratskepartije Hrvatske (SDP) kojim predsjeda Tonino Picula zasjeda večerasna sjednici zatvorenoj za javnost, na kojoj će, kako je najavljeno,utvrditi poslovnik i izabrati članove za novo izvršno-političko tijeloGlavnog odbora te popuniti preostala mjesta u stranačkim tijelima.
ZAGREB, 2. srpnja 2004. (Hina) - Glavni odbor Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP) kojim predsjeda Tonino Picula zasjeda večeras na sjednici zatvorenoj za javnost, na kojoj će, kako je najavljeno, utvrditi poslovnik i izabrati članove za novo izvršno-političko tijelo Glavnog odbora te popuniti preostala mjesta u stranačkim tijelima.

Izvršni odbor, novo tijelo u radu stranke, imat će devet članova, a večeras će se birati i tajnik stranke te poslovni direktor. Dosadašnji je tajnik bio Igor Dragovan, a poslovni direktor Josip Leko.

O tome i ostalim zaključcima s Glavnog odbora sutra će na konferenciji za novinare u 11 sati u sjedištu stranke izvijestiti predsjednik SDP-a Ivica Račan i predsjednik GO SDP-a Tonino Picula.

Glavni odbor će večeras donijeti i odluku o osnivanju savjeta SDP-a na temelju Statuta usvojenog na proljetnoj SDP-ovoj konvenciji te započeti s pripremama za terenski rad uoči lokalnih izbora.

O lokalnim izborima SDP-ovci će više raspravljati preko vikenda, na dvodnevnom seminaru pod nazivom "Organizacija moderne političke stranke u pripremi za lokalne izbore" na kojoj će o svojim iskustvima na tu temu govoriti gosti-predavači iz Njemačke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙