FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

AL-QAIDA UPOZORAVA EUROPU DA PONUĐENO PRIMIRJE USKORO ZAVRŠAVA

SYDNEY, 2. srpnja 2004. (Hin/Reuters) - U priopćenju koje sepripisuje skupini povezanoj s Al-Qaidom stoji kako će se nakon istekatromjesečnog primirja što ga je u travnju obećao Osama Bin Ladenponovno početi s napadima po Europi, izvijestio je u petak list Asharyal-Awsat čije je sjedište u Londonu.
SYDNEY, 2. srpnja 2004. (Hin/Reuters) - U priopćenju koje se pripisuje skupini povezanoj s Al-Qaidom stoji kako će se nakon isteka tromjesečnog primirja što ga je u travnju obećao Osama Bin Laden ponovno početi s napadima po Europi, izvijestio je u petak list Ashary al-Awsat čije je sjedište u Londonu.

U audio-snimci emitiranoj 15. travnja čelnik Al-Qaide Bin Laden je poručio Europljanima kako produljuje rok za primirje ukoliko oni pristanu povući svoje vojne snage iz muslimanskih država te je dodao kako ponuda traje predstojeća tri mjeseca (do polovine srpnja).

Stanovnišvu Europe "poručujemo da ima još samo nekoliko dana vremena za prihvaćanje Bin Ladenove ponudu o primirju ili će", za ono što će uslijediti, "moći kriviti sami sebe", kaže se u priopćenju koje se pripisuje skupini Brigade Abu Hafs al-Masri čiji su pripadnici preuzeli odgovornost za bombaške napade počinjene 11. ožujka u Španjolskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙